Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

Maksutavat

Maksutavat

Tilaa uutiskirje

FacebookKartta

Tarvikkeet » Vakuumikoneet ja -tarvikkeet » Finnvacum Pro

Finnvacum Pro
Finnvacum Pro

Finnvacum Pro

Tuotekoodi: 345FINNPRO

Finnvacum Pro on hintansa arvoinen vakuumikone kaksinkertaisella mäntäpumpulla.

329.00 €(Sis. Alv. 24%)

Tilapäisesti loppu

Koneessa voi käyttää jopa 40 cm leveitä vakuumipusseja ja letkuja. Finnvacum Pro vakuumikoneelle soveltuvat parhaiten käytettäviksi uritetut/ilmakanavoidut vakuumipussit ja letkut (pakettiin sisältyy 1 kpl uritettu/ilmakanava letku PRO 40 cm x 6 m).

PULSE painike toiminto tarkkaan vakumointipaineen säätämiseen manuaalisesti, eri tuotteille sopivaksi (pehmeät tuotteet, luut).

3 ERI SAUMAUS VAIHTOEHTOA:

1 SAUMA              (kuiva, hyvin vakumointiin soveltuva tuote)
1 SAUMA              (pitempi saumausaika)
TUPLA SAUMA     (2 saumaa + pitempi saumausaika)

MARINOINTI painike     (automaattinen ohjelma tuotteen maustamiseen kuivamausteilla).

Kone on tarkoitettu koti- ja ammattikäyttöön metsästäjille, ravintolakeittiöille, maatilamyymälöihin ja metsästysseuroille.

Huomioithan kun ostat koneen, että parhaatkin koneet tarvitsevat huoltoa ja varaosia (esim. kammiotiivisteet). Vain harvoihin Suomessa myytäviin koneisiin niitä on saatavilla.

HOITO-OHJE KONEEN KÄYTÖN JÄLKEEN:

Irroita ylä- ja alakammiotiivisteet puhdistuksen ajaksi, pyyhi kammiot sekä pese tiivisteet puhtaaksi miedolla saippualiuoksella, huuhtele ja kuivaa. Tarkista paikalleen laitettaessa, että tiivisteet ovat tasaisesti paikallaan. Vaihda tiivisteet uusiin noin 3-5 vuoden välein, kun ne ovat menettäneet kimmoisuutensa. Säilytä konetta kansi suljettuna (jätä kammion kahva aukiasentoon!).