Ostoskori 0.00 €
fien

Yritys

Aseliike Rantanen

Aseliike Veljekset Koivula Oy

Metsästys-, tarkkuus ja urheiluammunnan aseet ja tarvikkeet hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä tavara löytyy oikeasti hyllystä!

Historia

  • Reijo Rantanen perusti vuonna 1951 Humppilan Pyörä ja Urheilu KY:n joka myi mopoja polkupyöriä, urheiluvälineitä ja kodinkoneita.
  • Vuonna 1975 Reijo innostui ampumisesta ja heräsi ajatus hakea lupaa aseiden myyntiin.
  • Vuodesta 1977 lähtien Humppilassa on myyty aseita lisääntyvässä määrin.
  • Vuonna 1995 Reijo katsoi, että asekauppa on eriytettävä muusta liike- toiminnasta. Perustettiin Aseliike Rantanen Ky, jossa yhtiömiehinä Reijo Rantanen, vaimo Raili Rantanen ja vanhempi poika Pasi Rantanen. Tytär Tuija Koskinen, nuorempi poika Jukka-Pekka ”Jupe” Rantanen sekä Patrick Nurmi muodostivat Reijon kanssa aseliikkeen henkilökunnan. Raili on kymmenien vuosien työn jälkeen päättänyt jäädä ansaitulle eläkkeelle.


Reijo uskoo sellaiseen vanhanaikaiseen filosofiaan, että "se myy, jolla on tavaraa myydä”. Varaston pitäminen on nykyään taloudellisesti raskasta, mutta sillä myös syntyy kauppoja.

Aseliike nyt

Uudet yrittäjät Harri ja Jyrki Koivula aloittivat uusina yrittäjinä toukokuussa 2013. Toimintaa pyritään jatkamaan samalla konseptilla eteenpäin, tästä on hyvä jatkaa!