Ostoskori 0.00 €
fien

Uudet aseet » Kiväärit » Strasser RS14 vaihtopiippuinen cal.308 TT=2

Strasser RS14 vaihtopiippuinen cal.308 TT=2
Strasser RS14 vaihtopiippuinen cal.308 TT=2

Strasser RS14 vaihtopiippuinen cal.308 TT=2

Tuotekoodi: 3900000065108

SUORAVETOINEN

Vertaa hintaaa

3260.00 €(Sis. Alv. 24%)

  • Puuluokka 1
  • Paino ~3,2kg
  • Lipas 3+1
  • Valmistusmaa itävalta

Strasser RS14 on kivääri kaikilla mahdollisilla ominaisuuksilla. Valittavissa huikeat 26 eri kaliiperia. RS14 on markkinoiden edistyksellisin metsästyskivääri ja modulääri rakenteensa avulla se mukautuu aina valitsemaasi jahtimuotoon sopivaksi.

Suoravetoinen äärimmäisen nopeatoiminen sulkujärjestelmä, joka tekee aseen käytöstä nopeaa ja helppoa. Irroitettava laukaisukoneisto sekä irto lipas.

BEST™ mekanismi on markkinoiden nopein sekä tarkin piipunvaihtomekanismi. Piipun irroitus ja kiinnitys tapahtuu käyttämällä vain yhtä vipua, jolloin momentti pysyy aina samana.

Vaihdettaessa toiseen kaliiperiryhmään, piipun lisäksi vaihtuu lukonpää sekä lipas (MINI, STD, MAG). Lukonpään vaihto on erittäin nopea ja helppoa, et tarvitse mitään työkaluja.


Kiikari kiinnittyy aseen runkoon Strasserin omalla pikajalka, jossa kolmen kuulan keskitys tekniikka, jonka avulla jalka asettuu aina samaan paikkaan. Strasserin pikajalka on nimensä mukainen, kiinnitys ja irrotus tapahtuu yhdellä kädellä vain muutamassa sekunnissa.

Laukaisukoneisto on irroitettavissa pikasalvalla. Koneistosta on valittavissa kolme eri laukaisunjäykkyyttä Kevyt (n.800g) – Medium (n.1200g) - Jäykkä (n.1500g). Laukaisukoneisto on vakiona varustettu herkistimellä. Herkistin on säädettävissä 100g-200g välillä.

Tukkien muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Strasser on tehnyt tukkien pistoolikahvan jyrkäksi, jolloin ase nousee nopeasti ja sormien suhde liipaisimelle on optimaalinen. Sianselkä muotoiltu tukki sekä mitoitus tekee aseesta erittäin kevytrekyylisen, myös isoilla kaliipereilla.

 

TAKUUAIKA 12 VUOTTA